سید هادی حسینی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درباره رایگان شدن تماشای برخی از مسابقات فوتبال و ارتباط این مسئله با اقتصاد ورزش، گفت: اگر بازیهای جذاب و خوبی برگزار شود تماشاگران استقبال کرده و بلیط خریداری میکنند اما زمانی که کیفیت بازیها پایین میآید تماشاگر هم دلیلی نمیبیند برای چنین بازیهایی هزینه کند؛ درواقع اشتیاق سالهای گذشته برای تماشای فوتبال در میان جوانان و فوتبال دوستان دیده نمیشود.
نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی به دیگر دلایل این عدم استقبال اشاره کرد و گفت: معیشت مردم نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد؛ این ماجرا نشان میدهد تقبل هزینه بلیط چندهزار تومانی که شاید در نگاه نخست مبلغ چشمگیری نباشد برای خانوادهها سخت شده و این امر هشداری برای دولتمردان و مجلسیها است که بدانند وضعیت معیشتی مردم بسیار ناگوار شده است.
حسینی معتقد است گرفتاریهای مالی مردم به قدری است که دیگر نمیتوانند به فوتبال دیدن فکر کنند بنابراین ابتدا باید درباره اشتغال و افزایش نقدینگی در جامعه فکر اساسی شود.
وی با بیان اینکه ارزانفروشی بلیط و برگزاری برخی از مسابقات فوتبال بهصورت رایگان به طورکلی برای افزایش حضور تماشاگر و جذابتر کردن بازیها فکر و اقدام خوبی است، تاکید کرد: نشانهای که این اتفاق در لوای خود دارد چندان خوشایند نیست چراکه نشان میدهد مردم نمیتوانند کمترین پول را برای اوقات فراغت خود و جوانانشان هزینه کنند و این یعنی جامعه به سمت فقر میرود.
حسینی با بیان اینکه در دنیا، اقتصاد فوتبال تنها از طریق بلیطفروشی اداره نمیشود، افزود: کشورهای صاحب فوتبال اقتصاد این ورزش را بیشتر از طریق پخش تلویزیونی، اسپانسرها و برندسازی تامین میکنند؛ در حالی که فوتبال ایران این دو بخش بهویژه پخش تلویزیونی را در اختیار ندارد و از آنجا که مبلغ حاصل از بلیطفروشی باید صرف امورات جاری شود نباید بهعنوان منبع درآمد به آن نگاه کرد.
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس با بیان اینکه صدا و سیمای دولتی ایران حاضر نیست به بخش خصوصی اجازه ورود دهد، اضافه کرد: از آنجا که ورزش ایران نیز کاملا دولتی است، توان غلبه بر خودمحوریهای تلویزیون را ندارد در حالی که اگر میتوانست تنها دو الی سه هفته مانع پخش تلویزیونی مسابقات شود بهیقین مسئولان به فکر میافتادند./